NE ARAMIŞTINIZ ?

TADİV Basın Açıklaması

4 Temmuz 2023 Genel

TADİV Yönetim Kurulu Resmî Basın Açıklamasıdır

Son dönemlerde Türkiye Azerbaycan Dostluk İşbirliği ve Dayanışma Vakfı (TADİV’in) ismini kullanarak, kendilerinin TADİV yönetimini temsil ettiklerini iddia eden, gerçekte Vakıfla hiçbir bağ taşımayan, yönetiminde yer almadıkları gibi isimlerini bile duymadığımız ve bizlerle hiçbir ilgi alakası olmayan bir takım “işgüzar” şahısların, İstanbul’da vakfımız adına bir takım faaliyette bulunma girişimlerine dair almış olduğumuz duyumlar üzerine aşağıdaki açıklamayı yapma zarureti hasıl olmuştur;

Vakfımızın İstanbul’da ikamet etmekte olan dört yönetim kurulu üyesi bulunmaktadır. Vakfımızın ana merkezinin Ankara’da olması sebebiyle, İstanbul’da gerçekleştirilecek faaliyetlerle ilgili olarak TADİV adına Yönetim Kurulu Başkan’ı bulunmadığı takdirde Yetkili Temsilci olarak, Türkiye Azerbaycan Dostluk İşbirliği ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Üyesi (halihazırda TADİV Genel Sekreteri) Sayın Kamil Salduz, tek yetkili kişi olarak görevlendirilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Prof.Dr.Aygün Attar
Cumhurbaşkanlığı
Güvenlik ve Dış Politikalar Kurul üyesi,
Türkiye Azerbaycan Dostluk İşbirliği ve Dayanışma Vakfı başkanı

E-Bülten Üyeliği Yenilikler ve gelişmelerden haberdar olmak için e-bültene üye olun.