NE ARAMIŞTINIZ ?

Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bakü ziyaretinde, Türkiye Azerbaycan Dostluk İşbirliği ve Dayanışma Vakfının yönetim kurulunda yer alan Sayın Şamil Ayrım ve Sayın Prof.Dr. Necdet Ünüvar'da yer aldı.

25 Şubat 2020 Genel

Başkent Bakü’de düzenlenecek Türkiye-Azerbaycan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in başkanlıklarında, ilgili bakanların katılımıyla yapılacak. Konsey toplantısında yapılacak görüşmelerde, Türkiye-Azerbaycan ilişkileri tüm boyutlarıyla gözden geçirilecek ve iki ülke arasındaki iş birliğinin daha da derinleştirilmesi imkanları ele alınacak. Temaslarda, ikili ilişkilerin yanı sıra bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında fikir alışverişinde bulunulması da öngörülüyor. Konsey toplantısında yapılacak görüşmelerde, Türkiye-Azerbaycan ilişkileri tüm boyutlarıyla gözden geçirilecek ve iki ülke arasındaki iş birliğinin daha da derinleştirilmesi imkanları ele alınacak. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8’inci Türkiye-Azerbaycan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Toplantısı'na katılmak üzere yerel saat ile 13.10’da Azerbaycan'ın başkenti Bakü’ye gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Bakü Haydar Aliyev Havalimanı’nda Türkiye’nin Bakü Büyükelçisi Erkan Özoral, Azerbaycan’ın Ankara Büyükelçisi Hazar İbrahim, Azerbaycan Başbakan Yardımcısı Yakup Eyyubov ve Azerbaycan Dışişleri Bakan Yardımcısı Halef Halefov karşıladı. (MİLLİ GAZETE)
Bu stratejik ziyarette, Türkiye Azerbaycan Dostluk İşbirliği ve Dayanışma Vakfı’nın yönetim kurulunda yer alan Sayın Şamil Ayrım ve Sayın Prof.Dr. Necdet Ünüvar , Cumhur başkanı Erdoğan’a eşlik ettiler.


E-Bülten Üyeliği Yenilikler ve gelişmelerden haberdar olmak için e-bültene üye olun.